۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
حضور در همایش و نمایشگاه دستاوردهای دانش آموختگان برتر وظیفه
حضور در همایش و نمایشگاه دستاوردهای دانش آموختگان برتر وظیفه حضور در همایش و نمایشگاه دستاوردهای دانش آموختگان برتر وظیفه
 اولین همایش و نمایشگاه دستاوردهای دانش آموختگان برتر وظیفه در دانشگاه عالی دفاع ملی در تاریخ 97/10/03 توسط مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح و برخی از سازمان ها و از جمله مرکز توسعه، آموزش و فناوری به نمایندگی از راه آهن جمهوری اسلامی ایران، برگزار گردید. هدف از برگزاری این همایش و نمایشگاه، ارج گذاری و شناساندن فعالیت های علمی پژوهشی دانش آموختگان برتر وظیفه و انعکاس بکارگیری بهینه و اثربخش از ظرفیت موجود در طرح های ملی و اولویت دار سازمان ها در راستای ماموریت های محوله تعیین گردیده است.

با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص انجام طرح‌ها و پروژه‌های نخبگی، تعامل نخبگان با سازمان‌های کشوری و لشکری، تأثیر نخبگان در گسترش مرزهای دانش، حمایت همه جانبه از نخبگان و انعکاس عملکرد نخبگان در سطوح ملی، مرکز توسعه، آموزش و فناوری به نمایندگی از شرکت راه‌آهن ج.ا.ا اقدام به بکارگیری نخبگان وظیفه نموده است.

مرکز توسعه،آموزش و فناوری شرکت راه‌آهن ج.ا.ا از سال 1388 با بنیاد نخبگان نیروهای مسلح در زمینه جذب و بکارگیری نخبگان وظیفه در طرح‌ها و پروژه‌های پژوهشی ریلی همکاری می‌نماید. بنیاد نخبگان، دانش‌آموختگان برتر دانشگاه‌ها را پس از کسب امتیاز مورد نظر جهت گذراندن طرح‌ها و پروژه‌های پژوهشی جایگزین خدمت سربازی، متناسب با تقاضای این مرکز در رشته‌های مرتبط معرفی می‌نماید.

از زمان شروع این همکاری تاکنون بیش از 80 نخبه کشوری معرفی شده‌اند و طرح‌های پژوهشی با ارزش بیش از 10 میلیارد ریال انجام داده‌ یا در حال انجام می‌باشند. نحوه تعامل با نخبگان معرفی شده به گونهای بوده است که تقدیر و تشکر بنیاد مذکور را از این مرکز به‌صورت مکتوب در سال 97 در برداشته است. فرآیندهای این ارتباط سازنده در طی زمان نسبتاً طولانی شکل گرفته است و اکنون به مرحله بلوغ و حداکثر بازدهی خود رسیده است. در حال حاضر32 نخبه وظیفه در حال گذراندن طرح نخبگی خود می‌باشند.

با توجه به سابقه انجام طرح‌ها و پروژه‌های پژوهشی توسط نخبگان وظیفه و در راستای عملیاتی شدن سخنان مقام معظم رهبری، در صورت تهیه اعتبارات لازم برای اجرایی نمودن این طرح‌ها، شاهد شکوفایی و تحول در بکارگیری این دانش آموختگان برتر دانشگاه‌ها خواهیم بود که انشاالله با مدیریت قوی و هوشمندانه بنیاد نخبگان نیروهای مسلح این مهم نیز به انجام برسد.

عناوین برخی از پروژه های طرح نخبگی انجام شده در راه آهن ج.ا.ا.

· توسعه مدل تخمین هزینه‌ای ارزیابی حوادث و سوانح ریلی

· تعیین راه‌کارهای مناسب جهت افزایش ظرفیت گلوگاه‌های ریلی کشور

· تحلیل آسیب‌پذیری شبکه ریلی کشور

· ارائه راه‌کارهایی جهت بهره برداری بهینه از ظرفیت شبکه ریلی کشور

· تعیین راه‌کارهای مناسب جهت افزایش ظرفیت گلوگاه‌های ریلی کشور

· مدل ارزیابی عملکرد مدیریتی پیمانکار در مرحله پیش احراز صلاحیت در پروژه‌های ریلی

·  مطالعه موردی میزان ارتعاش پل‌های خطوط راه‌آهن برای محدوده سرعت‌های مختلف

· تدوین آیین نامه انتخاب و تحویل‌گیری بوژی‌های باری

· مطالعه و بررسی ملزومات و طراحی آرایش قطار تست

· بررسی اثرات آیرودینامیکی و وزش باد عمود بر حرکت قطارهای پرسرعت160 تا 300 (کیلومتربرساعت) و ارائه راه‌کارهای اصلاحی

·  امکان سنجی بکارگیری قطارهای سریع‌السیر کج شونده در خطوط ریلی ایران

·  راهنمای فنی الزامات ناوگان پرسرعت آینده بر اساس توصیه UIC

·  بررسی خواص استحکامی کابل­های مسی شبکه بالاسری

· مطالعه، بررسی و محاسبه میزان نویز داخل واگنهای مسافری پرسرعت ساخت داخل

1397/10/03 تاریخ بروزرسانی :
164 تعداد بازدید :
کليه حقوق محتواي اين سايت متعلق به راه آهن جمهوري اسلامي ايران مي باشد.